Credit overvågning tjenester alert enkeltpersoner til ændringer til deres kredit rapport øjeblikkeligt – enten via e-mail, SMS på mobiltelefoner eller ved telefonopkald. Mange mennesker bruger kredit overvågning tjenester at hjælpe dem med at holde øje med deres kredithistorie og øge deres evne til at genkende en svigagtig aktivitet.

Den amerikanske Federal Trade Commission anslår, at det tager ca. et år før en forbruger bekendtgørelser, at de har været ofre for identitetstyveri. Hvis du bruger en kredit overvågning service, ville du have bemærket aktivitet langt hurtigere end hvis du var kun at opnå dine kreditrapporter årligt. Med over 10 millioner amerikanere ofre for identitet tyveri forbrydelser årligt, er det ikke underligt at vi er villige til at betale for tjenester som kredit kontrol.

De fleste kredit overvågning tjenester gratis et månedligt gebyr mellem $10 og $15, med den pris afhængig af niveauet af overvågning modtager du.

Oplysningerne fra Credit overvågning tjenester

Hver kredit overvågning service tilbyder oplysninger for et gebyr; selv om de nøjagtige kassekredit oplysninger, og den pris, du betaler for det kan variere en smule mellem virksomheder.

De fleste kredit overvågning tjenester giver dig adgang til din kredit score, selv om nogle kan kun give FICO score og andre kan give adgang til alle 3 af de forskellige typer af kredit-vurdering, der findes. FICO er den score, oftest bruges af långivere til at bestemme en persons kreditværdighed.

Credit overvågning tjenester give identitet tyveri refusion dækning, med grænser mellem $15.000 og $25.000, afhængigt af den tjeneste, du bruger. Det betyder, hvis du bliver offer for identitetstyveri samtidig med tilmelding til kredit overvågning service, du ikke vil være forpligtet til at betale for udgifter, som er et resultat af tyveri op til beløbet, du har.

Nogle kredit overvågning service udbydere tilbyder en række værktøjer, der hjælper dig analysere dit nuværende kredit situation, og hvordan du kan forbedre den. Online-baserede formularer kan du forudsige hvad effekter ansøger om et lån kan have på din kredit score, eller den virkning at tilbagebetale en kassekredit. Disse værktøjer er værdifulde, når du forsøger at forbedre din kredit score, da det giver dig et godt indtryk af de aktiviteter, der vil resultere i den største stigning i din kredit score.

Nogle kredit overvågning tjenester leveres direkte gennem en af tre større kredit indberettende organer-i hvilket tilfælde du har kun adgang til denne særlige kredit rapport. Andre agenturer giver adgang til alle tre betænkninger, og give dig ubegrænset adgang-mens nogle kun opdatere din kredit rapporter hver 30 dage.

Du vil blive advaret hvis følgende aktiviteter opstår til din kredit rapport, som disse aktiviteter kunne angive svigagtig aktivitet, hvis du ikke har gjort noget for at forårsage disse indberetninger at forekomme dig selv:

En ny konto er åbnet

En virksomhed gør en undersøgelse på din kredit rapport

Din adresse er ændret

Hvis offentlige registre er tilføjet

Eventuelle eksisterende kontooplysninger for ændringer

De værdi af Credit overvågning alle 3 rapporter

Du kan finde, at du kan betale en dollar eller to mindre hver måned for en kredit overvågning tjeneste, der kun giver overvågning af en rapport gennem en af de credit reporting agenturer. Hvis du tror, det er nok, kan du være forkert!

Overveje følgende scenarie: du har kredit kontrol på din Experian rapport. En tyv gælder for en ny luksusbil på en lokal Bilforhandler, og bil forhandleraftalen trækker din rapport fra Equifax. Du vil ikke modtage en alarm af Equifax rapport undersøgelse med en overvågning service, der kun overvåger Experian rapporter.

Du vil ikke se svig, indtil bilen er godkendt og dukker op en måned senere på din kredit rapport som en ny konto, og tyven kører rundt med bilen!

At have credit overvågning på alle tre kredit rapporter ville advare du til undersøgelse på din rapport, før kontoen er godkendt- og du kan handle, før det går noget længere.