Slidte puder er ubehageligt og uinteressante. Der var da at holde gamle, flade puder omkring var par for kurset, men nu i denne dag og alder af renovering og istandsættelse på en tallerken, ikke er det kun meget simple at erstatte puder, det er nødvendigt! Udskiftning af skum i en slidt pude er en af de nemmeste måder at puste nyt liv i gamle møbler. Denne guide vil tage dig gennem trinene til at puste nyt liv i din stue siddepladser.
Trin 1: Måling af puden
Bestilling af skum er den korrekte størrelse det vigtigste aspekt af erstatter en pude. Det er nemt at få skum, der er for stort og svært at kæmpe i dækning. Det er lige så nemt at ordre skum, der vil efterlade dækslet ser baggy og forfalden. Efter et par enkle regler vil sikre korrekt pasform. Gamle skum bør aldrig være målt til udskiftning; fordi det er slidt måler det ikke korrekt. I stedet måle dækslet; da den nye skum skal passe dækning, ikke den gamle skum. Altid måle fra søm til søm, så kanterne line op korrekt. Når der beskæftiger sig med figurer nogen mere kompliceret end rektangler er det bedst at gøre en skabelon for at afklare, præcis hvad der er nødvendigt. Når målingerne er taget det er tid til at shop til skum.
Trin 2: Valg af skum
Der tilbydes en bred vifte af skum. De varierer i tæthed, føler og fasthed. Det er vigtigt at bemærke at fasthed og tæthed ikke er det samme. Fasthed er bedømt af indrykning belastning afbøjning (ILD), som er en kompression måling; jo højere ILD, den fastere skum. Tætheden er en vægt rating af den kubikfod og påvirkninger føler og levetiden af skum. Tættere skum er af højere kvalitet og er prissat i overensstemmelse hermed. Høj trafik puder bør ikke erstattes med lav tæthed skum. De bliver slidt meget hurtigere end høj Maler densitet skum og skal udskiftes igen meget hurtigere. Fasthed i skummet afhænger af personlige præferencer, men der er et par ting, der er godt at huske på, når de beslutter på skum. Den gennemsnitlige sædehynden har en ILD rating mellem 30 og 35. Et tyndt stykke skum vil føles fastere end et tykt stykke skum. Tilbage puder bør være ganske lidt blødere end Sædehynder, fordi de bærer en masse mindre vægt. Det er altid en god idé at tale med en salgsmedarbejder om hvad skum ville være bedst egnet til din pude behov.
Trin 3: Bestilling af skum
Der er ingen standard pude størrelse. På grund af dette faktum vil du blive hårdt presset for at finde udskiftning puder i en fart. Det er bare ikke muligt for detailhandlere at bestanden alt for alle. Derfor er puder en specialordre, hvilket betyder at de er generelt ingen returnerbar (foranstaltning to gange!). Afhængigt af hvilke skum beslutter du at bestille kan du let ændre din pude målinger. Hvis din skum af valg er de blødere side (mindre end 35 ILD) Bestil skummet lidt større end din målinger. Dette vil give puden en godt fyldt-out look. Hvis på den anden side, du foretrækker en fast pude er det bedst at bestille skummet en lille smule mindre end dækning og tilføje en Dacron wrap. Dette vil udfylde puden uden at gøre det umuligt at få skum i låget. Igen, en sælger rådgivning bør være nyttige. Det normalt tager ca. en uge til skum til at komme ind til forhandleren, og bør være tilgængelige for afhentes kort efter at, afhængig af andre ændringer, der skal gøres. Alt, hvad der mangler, er at sætte skum i dækker og din pude er komplet.