Babyer er så sjovt. Men baby spil bruser er meget sjovere siden mødre-til-være, faddere, bedsteforældre og andre inviterede baby brusebad kan komme til at spille barnlige spil igen. Nogle af de spil Familieforøgelse, der kan afspilles omfatter synge det, Baby!, måle op mor, her er kigger på dig, Kid!, ikke sige Baby, Baby sandhed eller konsekvens, The syvende gave, og grave ud af benene.

Disse baby spil er de fælles baby spil brusere normalt spilles. De er en fantastisk måde at lade gæsterne blander sig og komme til at kende hinanden, hvis de ikke kender endnu. Dette er også en anden god måde at give ære til mor-til-være for at have denne dyrebare baby på vej.

Hvordan kan vi spille disse baby spil brusere? Her er nedslidte på hvordan spil baby brusebad og skabe gode minder om en stor baby brusebad.

I synge det, Baby!, gæsterne deltagere danner en cirkel. De kan sidde eller stå. Derefter, hver gæst skal synge en linje eller to fra en sang, der har ordet “baby” i den. Når den første spiller har færdig, har den næste person siddende på hendes højre 10 sekunder til at synge en anden sang, “baby”. “Baby” sange kan ikke gentages, således deltagere, der gentager en sang eller ikke kan tænke på en “baby” sang får opstartet ud af spillet. Sidste person synger i dette spil Familieforøgelse vinder prisen!

Hvor stor blevet mor? Måle op mor er Familieforøgelse spil at spille, da dette giver gæsterne frihed til at måle mors størrelse. Har et par af toiletpapir ruller klar og bede hver deltager at vurdere størrelsen af mors omkreds ved at skære toiletpapir til deres gæt størrelse. Derefter ombrydes hver enkelt omkring den nye mor mave toiletpapir de skæres. Den nærmeste længde tilnærmelse til den mors mave vinder prisen!

Kan huske hvordan du kiggede da du var en baby? Dette spil tager dig ned hukommelse lane, som du har brug at grave op disse baby billeder af jeres. Fordi du har brug for dem til at spille baby spil bruser her Lookin ‘ på dig knægt! Anmode om alle de gæster, der kommer til at bringe den sødeste baby billede af sig selv før selve festen. Ved deres ankomst, sikre hver baby billede og tildele et nummer pr. billede. I løbet af spillet, lå alle baby billeder og give hver deltager papir og pen og bede dem om at identificere så mange baby billeder som de kan. Gæsten med de mest antallet af korrekte gæt er den store vinder.

Denne baby spil bruser gør du ikke sige, hvad du er vel at være til stede til! Spil ikke sige barnet er netop det! Må ikke sige “baby” i løbet af hele længden af baby spil bruser for ble pin, der blev givet til dig efter din ankomst vil blive taget væk fra dig. Personen med flest ble pins indsamlet i slutningen af bruser part vinder en præmie.

Dette spil Babyshower er for dem der elsker baby trivia og lignende. Spille Baby sandheden eller tør ved at skrive ned nogle baby trivia, nogle rette og andre bevidst skrevet forkert. Under spillet Familieforøgelse, bede tilfældigt hvis baby fakta er enten sand eller falsk. Dem, der tror korrekt får en præmie, mens dem, der ikke vil være turde optræde foran alle andre.

Vi ved alle, at den enkelt dame, der fangster brudens brudebuketten er sagde at blive den næste bruden. I den syvende gave er det ikke så meget en baby spil bruser men mere af en fabel, som siger, at giveren af den syvende gave uindpakkede vil være den næste venter mor. Men undgå “plantning” den syvende gave.

Sidst men ikke mindst, grave ud af benene er baby spil brusebad, der tester agility for gæsterne, som de fisker ud de mest antallet af ble pins fra en stor skål fyldt med kogte ris og ble knappenåle på under to minutter. Den deltager, der har den mest antallet af pins bringer hjem præmien.